Nová verze systému

Vážení zákazníci, o víkendu 19. – 20. 3. 2022 proběhne ve večerních hodinách aktualizace docházkového systému iTA. Aktualizace proběhne zcela automaticky, bez potřeby jakéhokoliv zásahu z Vaší strany. Díky pravidelným aktualizacím máte přístup k nejnovějším funkcím a vylepšením.

Přehled nových funkcí a vylepšení:

 

✓ Možnost určit délku absence procentem pracovní doby

Reagujeme na evidování dovolené v hodinách, nahradíme pro Vás půlden nebo den dovolené procentuálním vyjádřením. Tuto funkci jsme pro Vás nastavili i pro další absenční účty.

Možnost určit délku absence procentem pracovní doby[Docházka → Modul: Docházka → Typ přehledu: Měsíc/Rok → kliknout pravým tlačítkem myši do požadovaného dne → Vložit absenci → Pokročilé přidání absence]

 

✓ Možnost zaokrouhlení nároku na dovolenou

V případě, kdy zaměstnanec nastoupí do zaměstnáni v průběhu roku, je možné jeho minutovou dovolenou zaokrouhlit dle Vašich potřeb.

 

✓ Možnost určit procentuální část práce přesčas jdoucí do odpracované doby a přesčasového účtu

Vylepšení možnosti přesčasové práce.

 

✓ Možnost zaokrouhlit pozdní příchody či brzké odchody

 

✓ Vylepšení plánovače směn

Vylepšili jsme pro Vás bilanci pro přesnější zobrazení povinnosti a plánování.

 

✓ Podpora systému

Aby naše komunikace při nastavování systému byla co nejpohodlnější a nejefektivnější, rozšířili jsme podporu o 2 nové funkce:

– Vzdálená podpora
Skrze vzdálený přístup Vám náš pracovník podpory pomůže s nastavením systému přímo na Vaší obrazovce počítače.

– Formulář pro zpětnou vazbu
Pokud nám budete chtít zanechat zpětnou vazbu, můžete tak učinit skrze tento formulář. Napište nám prosím do formuláře vše, co bychom pro Vás mohli zlepšit.

 

Online průvodce systémem

Online průvodce systémem Vám pomůže se základním nastavením systému. Ocení jej zejména začínající uživatelé, které provede krok za krokem nastavením důležitých funkcí.

KONTAKTUJTE NÁS

Položky označené * jsou povinné
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.